Opékané lilky s rajčatovou směsí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a jemně nakrájíme.
  • 2
    Omyté lilky pokrájíme na plátky silné asi 6 mm a osmažíme na oleji. Vyjmeme je, upravíme na mísu.
  • 3
    Do oleje vložíme připravená rajčata, sardelovou pastu, sůl, pepř a drobně nakrájený česnek. Vše osmažíme a nalijeme na lilky.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo se slaným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.