Opékané toasty zdobené krůtími játry
15 min.
Ingredience
- 400gramůJátra krůtí
- 3kusyCibule
- 3stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceOmáčka tatarská
- 4kusyRajčata Cherry
- 50gramůPetržel - nať
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 1špetkaMajoránka
- 4plátkyChléb toastový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
20 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nasekáme na jemno, vložíme ji na pánev s rozpáleným olejem. Krůtí játra nasekáme na drobné kousky a vložíme do pánve k cibuli. Orestujeme je. Česnek utřeme nebo prolisujeme, rozemneme v rukou majoránku. Obojí přidáme k orestovaným játrům a promícháme. Osolíme a opepříme, přidáme ještě tři lžíce tatarské omáčky. Promícháme. V toastovači opečeme toastový chléb a pak ho poklademe játrovou směsí. Nakonec zdobíme na půlky rozkrájenými cherry rajčaty a tatarskou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.