Opékaný rozdrobený chléb s česnekem a petrželkou

35 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Starší bílý chléb rozdrobíme, pokropíme chladnou vodou, necháme zabalený v utěrce asi 12 hodin v chladničce odležet.
  • 2
    Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky, krátce osmahneme na rozehřátém oleji. Česnek z pánve vyjmeme.
  • 3
    Na rozehřátý olej v uvolněné pánvi dáme uleželý rozdrobený chléb, ochutíme solí a pepřem, za občasného míchání opékáme dozlatova asi 15 minut tak, aby hotový chléb byl křupavý.
  • 4
    Petrželovou nať opláchneme, vodu z ní setřepeme a petržel nasekáme najemno. Posypeme jí hotový chléb a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.