Opékaný síh
35 min.
Ingredience
- 1kilogramSíh
- 4špetkySůl
- 4špetkyPepř černý mletý
- 70gramůPetržel - nať
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 70gramůŠalvěj čerstvá
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
38 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
8 g
Cukr
299 mg
Postup přípravy
- 1Ryby opláchneme a osušíme, posolíme a popepříme. Do břišní dutiny vložím kousek petrželové natě. Obalíme ryby v mouce.
- 2Na pánev vložíme máslo a rozehřejeme ho, přidáme šalvěj. Na rozpálené máslo vložíme ryby. Ztlumíme plamen a ryby opékáme 8 minut z každé strany. Během opékání je poléváme rozpuštěným máslem. Vyjmeme z pánve a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.