Opékaný síh

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
38 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
8 g
Cukr
299 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby opláchneme a osušíme, posolíme a popepříme. Do břišní dutiny vložím kousek petrželové natě. Obalíme ryby v mouce.
  • 2
    Na pánev vložíme máslo a rozehřejeme ho, přidáme šalvěj. Na rozpálené máslo vložíme ryby. Ztlumíme plamen a ryby opékáme 8 minut z každé strany. Během opékání je poléváme rozpuštěným máslem. Vyjmeme z pánve a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.