Orecchiette s pancettou

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
814 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
32 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
5 g
Cukr
668 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny vaříme v dostatečném množství osolené vody asi 8 minut. Ve velké pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a osmažíme na něm nadrobno nakrájenou pancettu dozlatova. Přidáme omyté, nadrobno nakrájené cukety, rozmělněné stroužky česneku, sušené chilli papričky a hrášek. Vše restujeme 2-3 minuty. Těstoviny scedíme a přidáme do pánve. Promícháme, osolíme a opepříme. Podáváme posypané nastrouhaným sýrem, nasekanou petrželkou a zakapané trochou olivového oleje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.