Orientální masová polévka KUFTA
55 min.
Ingredience
- 1kusPepř černý mletý
- 1lžíceSolamyl
- 1kusCitronová šťáva
- 1kusKmín drcený
- 1kusSůl
- 1kusPetržel - nať
- 1kusŠafrán
- 2kusyVejce slepičí
- 400gramůSkopové výsekové
- 1litrVývar drůbeží
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
628 mg
Postup přípravy
- 1Mleté maso smícháme s vejci, Solamylem, solí, mletým pepřem, tlučeným kmínem a se šafránem. Ze směsi vytvarujeme malé kuličky, které vaříme v osoleném drůbežím vývaru asi 20 minut. Vejce rozšleháme s citronovou šťávou a za stálého míchání vlijeme do vařící polévky. Nakonec dochutíme nakrájenou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.