Ostrá omáčka k rýži

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
941 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, papriku zbavíme semen a nakrájíme na kostičky, česnek rozdrtíme a nakrájíme. V rendlíku na rozpáleném oleji za stálého míchání 2 minuty osmažíme cibuli s česnekem a paprikou. Poté přimícháme kečup, rajčatový protlak, vodu, worcester, tabasko, chilli koření, oregano, tymián, sůl, strouhanou pomerančovou kůru a cukr. Směs dobře promícháme a na mírném plameni pomalu vaříme zhruba 20 minut. Omáčku lze podávat teplou i studenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.