Ostré penne po řecku

20 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
1 g
Cukr
193 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata nakrájíme na dílky a marinujeme je v několika lžících oleje
  • 2
    s trochou soli, rozdrobenou feferonkou a špetkou oregana.
  • 3
    Fetu nakrájíme na slabé plátky, přidáme olivy a natrhané lístky
  • 4
    bazalky.
  • 5
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě „al dente", scedíme je
  • 6
    a promícháme se všemi přísadami.
  • 7
    Penne můžete podávat i studené jako letní těstovinový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.