Paella s cizrnou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
20 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer, cibuli, papriku nakrájíme na drobno. Na pánvi rozpálíme olej a nakrájenou zeleninu spolu s prolisovaným česnekem tři minuty smažíme. Přidáme na kousky nakrájená rajčata, rýži, na plátky pokrájený lilek a vše zalijeme vínem a vývarem.
  • 2
    Po pěti minutách vaření do pánve přidáme cizrnu a vaříme alespoň deset minut, dokud není rýže a zbylá zelenina měkká. Dochutíme ještě solí, pepřem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.