Pangas s fenyklem

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
6 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
443 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Fenykl omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Zelené listy nakrájíme nadrobno a dáme stranou. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Pangase osolíme, opepříme a zaprášíme troškou hladké mouky.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olivový olej, dáme na něj pangase a opékáme z každé strany asi 3 minuty. Pangase vyjmeme, odložíme stranou a udržujeme v teple. Fenyklová semínka, brambory a česnek opečeme na zbytku oleje, osolíme a opepříme. Přilijeme rybí vývar a víno a odkryté necháme povařit asi 20 minut.
  • 3
    Asi 5 minut před dovařením přidáme fenykl a vše společně povaříme. Omyjeme cherry rajčátka, přidáme je do pánve a krátce podusíme. Pangase položíme na zeleninu a prohřejeme. Navrch nasypeme nasekaný zelený fenykl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.