Pangasius s rajčaty
40 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůOlivy černé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 8kusůRajčata
- 500gramůPangasius - filety
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 1kusCibule
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusBazalka
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
6 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme je na kousky.
- 2Česnek a cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme rajčata a 10 minut povaříme omáčku. Přidáme olivy, osolíme a opepříme, přidáme strouhaný muškátový oříšek a nasekanou bazalku.
- 3Osolíme, opepříme a citronem pokapeme rybu. Opečeme ji dozlatova na olivovém oleji.
- 4Na talíře rozdělíme omáčku a navrch dáme plátky ryby a dozdobíme bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.