Pangasius s rajčaty

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
6 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme je na kousky.
  • 2
    Česnek a cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme rajčata a 10 minut povaříme omáčku. Přidáme olivy, osolíme a opepříme, přidáme strouhaný muškátový oříšek a nasekanou bazalku.
  • 3
    Osolíme, opepříme a citronem pokapeme rybu. Opečeme ji dozlatova na olivovém oleji.
  • 4
    Na talíře rozdělíme omáčku a navrch dáme plátky ryby a dozdobíme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.