Pangasius zapečený s fazolkami a bramborem
40 min.
Ingredience
- 240gramůPangasius - filety
- 2stroužkyČesnek
- 250gramůFazolky mražené
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 3gramyKmín drcený
- 8gramůOlej olivový
- 8gramůMáslo čerstvé
- 160gramůBrambory
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
7 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Porce pagasia osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Syrové brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka, mražené fazolky necháme lehce rozmrazit.
- 2Pekážek vymažeme olivovým olejem, na dno vyskládáme plátky brambor, na ně nasypeme fazolky, osolíme, okmínujeme, navrch položíme porce pangasia, přidáme lžičku másla, dáme zapéct. Zapékáme ve vyhřáté troubě asi půl hodiny.
- 3Porce ryby upravíme na talíře a doplníme fazolkami s bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.