Pangasius zapečený s fazolkami a bramborem

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
7 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce pagasia osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Syrové brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka, mražené fazolky necháme lehce rozmrazit.
  • 2
    Pekážek vymažeme olivovým olejem, na dno vyskládáme plátky brambor, na ně nasypeme fazolky, osolíme, okmínujeme, navrch položíme porce pangasia, přidáme lžičku másla, dáme zapéct. Zapékáme ve vyhřáté troubě asi půl hodiny.
  • 3
    Porce ryby upravíme na talíře a doplníme fazolkami s bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.