Pangasius zapečený se zeleninou
40 min.
Ingredience
- 2decilitryVoda pitná
- 240gramůPangasius - filety
- 10gramůOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
- 250gramůZeleninová směs francouzská - mražená
- 5gramůPaprika mletá sladká
- 2gramyPepř černý mletý
- 6gramůSůl
- 3gramyKmín drcený
- 4gramyBazalka
- 4gramyPažitka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
385 mg
Postup přípravy
- 1Porce pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Pekáček vymastíme olejem, vložíme do něj porce ryby, zasypeme lehce rozmraženou zeleninovou směsí, okořeníme kmínem, mletou paprikou, pažitkou, bazalkou, vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme přibližně půl hodiny. Podle potřeby podléváme vodou.
- 2Filety rozdělíme na talíře a doplníme zeleninou z pekáčku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.