Pangasius zapečený se zeleninou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
385 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Pekáček vymastíme olejem, vložíme do něj porce ryby, zasypeme lehce rozmraženou zeleninovou směsí, okořeníme kmínem, mletou paprikou, pažitkou, bazalkou, vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme přibližně půl hodiny. Podle potřeby podléváme vodou.
  • 2
    Filety rozdělíme na talíře a doplníme zeleninou z pekáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.