Papájová omáčka

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papáju oloupeme, polovinu nakrájíme na kostky a druhou polovinu rozmixujeme. Feferonku pokrájíme na kolečka a šalotku nasekáme.
  • 2
    Feferonku, šalotku a očištěné, na kostky rozkrájené papriky opečeme na oleji. Vmícháme papájové pyré a kostky, promícháme, přidáme oba druhy octa, cukr, sůl, pepř.
  • 3
    Omáčku podáváme k syrové i smažené zelenině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.