Pappardelle s plody moře

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
934 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
29 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Petržel omyjeme a nasekáme na menší kousky. Mořské plody dobře propláchneme.
  • 2
    Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme a přidáme cibuli s česnekem, smažíme 3 minuty, poté přidáme vývar, rajčatovou omáčku, protlak, víno a plody moře. Přiklopené vaříme 5 minut. Osolíme, opepříme a smícháme s uvařenými těstovinami. Na závěr posypeme sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.