Pappardette s kachním ragú

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
997 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
62 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těsto tak, že smícháme vejce a mouku. Důkladně propracujeme a necháme asi 30 minut uležet. Zatím na oleji osmažíme stroužek česneku, najemno nasekaný celer, mrkev a cibuli.
  • 2
    Přidáme kachní maso nakrájené na kostičky a houby a podlijeme červeným vínem. Když se víno odpaří, vložíme nasekaná oloupaná rajčata.
  • 3
    Vše ochutíme špetkou soli, bobkovým listem, kuličkami pepře a roztlučeným hřebíčkem. Podlijeme vývarem a vaříme asi 25-30 minut.
  • 4
    Těsto vyválíme a nakrájíme na široké nudle. Poté uvaříme v osolené vodě „al dente", scedíme a přidáme k ragú. Dochutíme nastrouhaným parmezánem, máslem a najemno nasekanými bylinkami. Promícháme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.