Paprikové lusky plněné játrovou pěnou
25 min.
Ingredience
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 150gramůPaštika játrová
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1kusPetržel - nať
- 1kusRajčata
- 1špetkaPepř černý mletý
- 8kusůMandle
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1400 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
122 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
25 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Papriky omyjeme, rozkrojíme a zbavíme semen.
- 2Máslo ušleháme s paštikou, rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Vzniklou směsí naplníme připravené paprikové lusky a ozdobíme je praženými mandlemi, snítkou petrželky a dílky rajčete.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.