Paprikový předkrm s mozzarellou

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
359 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté papriky rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na dílky a oloupaný česnek rozmačkáme.
  • 2
    Papriky, cibuli a česnek podusíme na rozehřátém olivovém oleji na pánvi asi 15 minut. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem.
  • 3
    Směs vyjmeme z pánve a vmícháme mozzarellu nakrájenou na plátky.
  • 4
    Vychladlou paprikovou směs upravíme na talíře a podáváme s čerstvou bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.