Papriky plněné mletým kuřecím masem

150 min.
Bulharsko
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
20 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse promícháme vařenou nebo dušenou rýži s mletým kuřecím masem, oloupanou, jemně nasekanou cibulí, solí a pepřem. Papriky omyjeme, u stopky seřízneme a jádřinec vyjmeme. Lusky naplníme připravenou směsí, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou tak, aby hladina sahala do 3/4 paprik. Přidáme spařená, oloupaná a nadrobno nakrájená rajčata, bobkový list, nové koření a zvolna dusíme 2 hodiny. Na rozehřátém másle zpěníme mletou papriku a vmícháme k paprikám. Omáčku zjemníme rozšlehaným vejcem a přelijeme přes papriky na talířích. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.