Papriky smažené s česnekem a parmskou šunkou

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté papriky zbavené semeníku nakrájíme na proužky tlusté 1 cm.
  • 2
    Proužky paprik vložíme do marinády z limetkové šťávy, česneku, kaparů, rozmarýnu a oleje. Dobře promícháme, překryjeme potravinářskou folií a hodinu marinujeme. Po 20 minutách promícháme.
  • 3
    Poté papriky přecedíme a marinádu zachytíme do misky.
  • 4
    Na rozehřáté pánvi smažíme 15 minut za občasného míchání, přidáme pepř a sůl.
  • 5
    Na talíře připravíme po dvou plátcích šunky, rozdělíme papriky a přelijeme zachycenou marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.