Papriky tří barev

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2388 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
251 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dáme na plech papriky a na pár minut vložíme do předehřáté trouby. Když se slupka napne a začne hnědnout, vyndáme je a oloupeme. Odstraníme semena a papriky nakrájíme na proužky.
  • 2
    Do čistých sklenic vrstvíme žlutou, červenou a zelenou barvu.
  • 3
    Vše posypeme pepřem.
  • 4
    Připravíme nálev smícháním oleje, octa, soli, česneku a pepře. Směs promícháme a nalijeme do sklenic na papriky, aby zůstaly ponořené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.