Pařížské máslo
15 min.
Ingredience
- 2lžíceKečup
- 1kusCibulka jarní
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceKerblík
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 1lžičkaMartell cognac
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžíceKapary
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
32 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
370 mg
Cukr
105 mg
Postup přípravy
- 1V misce smícháme kečup, najemno nasekanou jarní cibulku, petrželku, hořčici, koňak, worcester, najemno nasekané kapary a kerblík, sůl, pepř a máslo.
- 2Vše důkladně promícháme a prošleháme, utvoříme váleček, zabalíme do potravinové fólie a uložíme do chladničky na 24 hodin, aby se vůně důkladně propojily. Poté můžeme servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.