Párkový guláš s cibulí pro celiatiky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
27 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
8 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, bezlepkový párek a brambory nakrájíme na malé, stejně velké kousky. V polévkovém hrnci si připravíme z oleje a bezlepkové mouky světlou jíšku. Na hotovou jíšku nasypeme nasekanou cibuli, bezlepkový párek a směs zaprášíme sladkou paprikou a restujeme za stálého míchání, dokud cibule nezesklovatí. Potom na směs nasypeme nakrájené brambory, zalijeme vše asi 1,5 litrem vody a vaříme, dokud brambory nezměknou. Když jsou brambory vařené, ochutíme guláš majoránkou a utřeným česnekem, pepřem a solí a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.