Parma na víně

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
30 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmy dobře očistíme, vysušíme, osolíme, opepříme a vložíme do zapékacího sáčku. Pokapeme citronovou šťávou a zalijeme vínem. Cibuli nakrájíme na kolečka, smícháme s rajčaty a vytvoříme vrstvu na rybách. Přidáme bobkový list,najemno nasekaný česnek a olivový olej, sáček zavážeme a dáme péct na 30 minut do středně vyhřáté trouby.
  • 2
    Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.