Parma s rajčatovou omáčkou
50 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 4gramyRozmarýn čerstvý
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1000gramůParma
- 50mililitrůOlej olivový
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očistíme ryby od vnitřností a šupin, omyjeme a osušíme utěrkou. Poskládáme na vymazaný plech, troubu rozpálíme na 13O stupňů. Připravíme omáčku na polití. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka, prolisovaný česnek a rozmarýn. Přidáme rozmixovaná rajčata, sůl a pepř a 5 minut povaříme. Hotovou omáčkou polijeme ryby a pečeme v troubě 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.