Parma smažená s česnekovou kaší

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1040 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
72 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmu očistíme, osušíme a naporcujeme. Osolíme, okořeníme, pokapeme jednotlivé porce citronovou šťávou, obalíme v hladké mouce a opečeme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Mezitím připravíme kaši. Uvaříme oloupané brambory rozkrájené na menší kostky, slijeme, přidáme teplé mléko, prolisovaný česnek a rozmixujeme dohladka. Přidáme rozpuštěné máslo a šlehačem nebo ruční metlou vymícháme jemnou kaši.
  • 3
    Servírujeme ozdobené posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.