Parmice na páře s česnekovou omáčkou

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
14 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
520 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na omáčku stroužky česneku oloupeme a rozdělíme na polovinu. Zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu a cca 1min povaříme. Vodu slijeme a postup opakujeme ještě 2x.
  • 2
    Poté rozehřejeme mléko, přidáme okapaný česnek, špetku soli a krátce povaříme.
  • 3
    Rozmixujeme a přidáme najemno nasekané bylinky.
  • 4
    Filety parmice podusíme 3-4min na páře, špenát spaříme vroucí vodou a ochutíme olejem.
  • 5
    Na talíř rozložíme špenát, poklademe filety parmice, ochutíme česnekovou omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.