Parmice pečená s fetou a olivami
45 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej olivový
- 125gramůSýr Feta
- 250gramůOlivy černé
- 2lžičkyCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 600gramůParmice
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
21 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
36 mg
Postup přípravy
- 1Každou porci očištěné ryby položíme na plát alobalu a potřeme lžící oleje. Na maso poklademe na kostky nakrájenou fetu a posypeme nahrubo nasekanými olivami. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme dle chuti. Zabalíme do alobalu a konce zahrneme.
- 2Balíčky rozložíme na plech a v troubě předehřáté na 220 °C pečeme cca 10-12 minut. Zabalené necháme 10 minut odpočinout. Poté vyjmeme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.