Parmice po orientálsku

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme horkou vodou a oloupeme. Česnek prolisujeme, petrželku posekáme nadrobno, rajčata pokrájíme najemno. Rybky poskládáme na pánev v jedné vrstvě, osolíme, opepříme, zakapeme olejem, přidáme bobkový list, fenykl, tymián, česnek, petrželku, rajčata a špetku šafránu. Podlijeme bílým vínem a přivedeme k varu. Podusíme odkryté 10 minut. Tekutina se částečně odpaří a rybky pustí šťávu.
  • 2
    Rybky upravíme na dezertní talířek a přelijeme šťávou, ve které se dusily.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.