Parmice s rozinkami

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
17 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozinky nasypeme do misky, zalijeme vínem a necháme 10 minut uležet. Filety z parmice osolíme, opepříme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, cuketu na hranolky, pomeranč oloupeme, kůru nakrájíme na tenké nudličky, dužinu rozebereme na dílky, ančovičky trochu pokrájíme, oregano a rozmarýn posekáme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a osmahneme. Přidáme cukety a orestujeme. Přidáme kůru, víno s rozinkami, ančovičky, pomeranč, nakonec přiložíme filety z parmice a 10 minut podusíme. Posypeme oreganem, rozmarýnem a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.