Pasta Caprese s olivami a rajčaty

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
27 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě tzv. na skus, slijeme a promícháme se 2 lžícemi olivového oleje.
  • 2
    Omytá rajčata nakrájíme na kostičky, mozzarellu nakrájíme na větší kousky. Olivy rozpůlíme, oloupaný česnek nadrobno nasekáme.
  • 3
    K těstovinám přidáme mozzarellu a rajčata a vše dobře promícháme s olivami a bazalkou nakrájenou na proužky. Přidáme 2 lžíce olivového oleje, osolíme a opepříme.
  • 4
    Pokrm podáváme ozdobený lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.