Pasta z baklažánu

30 min.
Polsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
45 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Baklažány omyjeme a v nahřáté troubě pečeme doměkka. Opečené oloupeme, měkkou dužinu dobře rozmačkáme.
  • 2
    Přidáme do ní drobně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a promícháme. Nakonec dochutíme solí, pepřem, podle vlastní chuti pokapeme citrónovou šťávou a směs promícháme.
  • 3
    Hotovou pastu můžeme dát do malých sklenic a udržovat v lednici. Můžeme ji také trochu vychladit a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.