Pasta z lilků

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
42 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky nasucho opečeme na plotýnce sporáku, oloupeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme nadrobno. Vložíme je do mísy a rozetřeme na kaši.
  • 2
    Do lilkové kaše přiléváme za stálého míchání olej, nakonec podle chuti osolíme, opepříme, přidáme oloupanou, nadrobno rozkrájenou cibuli a utřený česnek.
  • 3
    Pastou můžeme plnit rajčata a papriky, nebo ji mažeme na pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.