Pastevecký salát

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
894 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
80 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
22 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata nejprve spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Papriky omyjeme, rozpůlíme, odstraníme semínka a nasekáme najemno. Okurky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibulku očistíme a nasekáme. Všechnu zeleninu smícháme v míse a přidáme nasekanou petrželku.
  • 2
    Dresink smícháme z olivového oleje, citronové šťávy, octa a soli a zalijeme jím salát.
  • 3
    Dozdobíme ředkvičkami nakrájenými na plátky a olivami. Podávat můžeme s chlebovou plackou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.