Paštika z koňského masa

165 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
976 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Koňské maso omyjeme, vložíme do hrnce s vodou, přidáme bobkový list, petržel a pozvolna vaříme, až je maso měkké.
  • 2
    Mezitím uvaříme oloupané brambory a na sádle osmažíme cibuli nadrobno.
  • 3
    Vařené maso, brambory, petržel a cibuli i s tukem semeleme na masovém strojku, osolíme a okořeníme. Důkladně promícháme a napěchujeme do máslem vymazané formy.
  • 4
    Paštiku pečeme asi 1 hodinu ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.