Paštika z králíka

130 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
54 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
876 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso, játra, ledvinky pokrájíme na menší kousky. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek, bobkový list, tymián, víno, utřený česnek a papriku.
  • 2
    Dobře promícháme a necháme odležet přes noc.
  • 3
    Králičí maso umeleme najemno, hřbet necháme vcelku.
  • 4
    Smícháme s marinovanou směsí, přidáme sušené mléko, mouku, vejce, nasekanou petrželku, koňak a oříšky.
  • 5
    Směs dobře promícháme.
  • 6
    Zapékací pekáček vyložíme na dně a bocích slaninou, naplníme polovinou směsi, navrch dáme maso z králičího hřbetu a překryjeme zbytkem směsi.
  • 7
    Vršek překryjeme slaninou, navrch poklademe tymiánem.
  • 8
    Paštiku pečeme v troubě při 180°C 90 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.