Pastinák s hovězím masem
120 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusBobkový list
- 1špetkaSůl
- 500gramůBrambory
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyNové koření celé
- 600gramůHovězí roštěnka vys. peč.
- 750gramůPastinák
- 1lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
568 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
22 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
12 g
Vápník
168 mg
Postup přípravy
- 1Vykoštěný roštěnec opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme 1l vody, přidáme bobkový list, nové koření, ochutíme solí, přivedeme k varu a vaříme cca 1,5h.
- 2Mezitím oloupeme brambory, omyjeme, nakrájíme na kostičky, přidáme do hrnce a povaříme ještě cca 5min.
- 3Pastinák očistíme, nakrájíme na kostky, přidáme k masu a vaříme dalších 10min.
- 4Dochutíme solí, pepřem, nasekaným koprem a petrželkou, odstavíme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.