Pastinák s hovězím masem

120 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
568 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
22 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
12 g
Vápník
168 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykoštěný roštěnec opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme 1l vody, přidáme bobkový list, nové koření, ochutíme solí, přivedeme k varu a vaříme cca 1,5h.
  • 2
    Mezitím oloupeme brambory, omyjeme, nakrájíme na kostičky, přidáme do hrnce a povaříme ještě cca 5min.
  • 3
    Pastinák očistíme, nakrájíme na kostky, přidáme k masu a vaříme dalších 10min.
  • 4
    Dochutíme solí, pepřem, nasekaným koprem a petrželkou, odstavíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.