Pečená babucha

60 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
25 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
319 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a omyjeme brambory. Nastrouháme je nahrubo do mísy. Očištěný česnek prolisujeme a přidáme k bramborům. Ještě přisypeme hladkou mouku, majoránku, pepř a sůl. Přidáme vejce a těsto dobře promícháme.
  • 2
    Plech vytřeme sádlem, těsto rozetřeme po plechu, po povrchu poklademe tenké plátky másla a dáme do předem vyhřáté trouby péct. Pečeme přibližně 35-40 minut dozlatova. Okraje babuchy musí mít zlatohnědou křupavou kůrku. Horkou babuchu nakrájíme na obdélníky a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.