Pečená hlíva ústřičná

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
481 mg
Cukr
738 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby nakrájíme na větší kousky. Jarní cibulky očistíme, omyjeme a pokrájíme na tenká kolečka, česnek prolisujeme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej a máslo, přidáme houby, 5 minut lehce opékáme. Přidáme cibulky a česnek a vše opékáme dalších 5 minut.
  • 3
    Přidáme smetanu, víno, sůl, pepř a necháme 3 minuty povařit, poté zjemníme zakysanou smetanou. Vmícháme nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.