Pečená letní zelenina

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Zapékací mísu vytřeme olivovým olejem. Fenykl, červené cibule a rajčata nakrájíme na měsíčky, lilek a cukety na silné plátky. Papriky zbavíme semen a nakrájíme na kousky. Zeleninu vložíme do zapékací mísy a poklademe na ni stroužky česneku a snítky rozmarýnu. Povrch opepříme a zakapeme olivovým olejem.
  • 2
    Zeleninu pečeme v předehřáté troubě 10 minut, zapékací misku vyjmeme a zeleninu obrátíme, vložíme zpátky do trouby a pečeme ještě 15 minut. Všechny druhy zeleniny musejí být křehké.
  • 3
    Pečenou zeleninu podáváme v miskách s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.