Pečená ryba s bylinkami

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
40 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme čtyři čtverce alobalu na pečení tak velké, abychom do nich mohli zabalit plátky ryby. Alobal potřeme olejem, položíme na něj osolenou a opepřenou porci ryby bez kůže, potřeme olejem, zakapeme citronovou šťávou, posypeme strouhanou citronovou kůrou, posekanými bylinkami, přidáme kolečka cibule. Každou porci pečlivě zabalíme, vložíme do pekáče či na plech a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme čtvrt hodiny.
  • 2
    Ryby podáváme v alobalových balíčcích. Musíme však alobal pootevřít, aby odešla pára.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.