Pečená ryba s bylinkami
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceOlej rostlinný
- 4plátkyMořský jazyk
- 2lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyCitrony
- 2lžícePažitka
- 2lžíceKopr čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
40 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nejprve si připravíme čtyři čtverce alobalu na pečení tak velké, abychom do nich mohli zabalit plátky ryby. Alobal potřeme olejem, položíme na něj osolenou a opepřenou porci ryby bez kůže, potřeme olejem, zakapeme citronovou šťávou, posypeme strouhanou citronovou kůrou, posekanými bylinkami, přidáme kolečka cibule. Každou porci pečlivě zabalíme, vložíme do pekáče či na plech a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme čtvrt hodiny.
- 2Ryby podáváme v alobalových balíčcích. Musíme však alobal pootevřít, aby odešla pára.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.