Pečená treska s bylinkovou krustou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
29 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
167 mg
Cukr
131 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jako směs bylinek použijeme např. bazalku, pažitku, tymián a petrželku. Nasekáme je najemno a smícháme se změklým máslem, česnekem a strouhankou. Ochutíme solí, pepřem a přidáme šťávu vylisovanou z 1/4 citronu.
  • 2
    Ze vzniklé hmoty vytvarujeme váleček, zabalíme do fólie a dáme vychladit do lednice.
  • 3
    Tresku omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Poté na rybu poklademe tenké plátky směsi bylinek, vložíme do rozpálené trouby nebo pod gril a zprudka zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.