Pečená treska s rozmarýnovým dresinkem

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
801 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rozpuštěného másla vmícháme drobně posekané ořechy, strouhanku, lžíci petrželové nati, šťávu a ustrouhanou kůru z jednoho citronu a polovinu lístků rozmarýny. Promíchanou směs navršíme na plátky tresky, které jsme vložili do pekáče vyloženého alobalem potřeným olejem.
  • 2
    V mezičase připravíme dresink. V míse rozmícháme šťávu a ustrouhanou kůru z jednoho citronu, utřený česnek, pokrájenou chilli papričku bez semínek a zbytek drobně nasekaných bylinek. Do umíchané směsi vlijeme olej a řádně promícháme.
  • 3
    Upečené rybí plátky rozdělíme na talíře, polijeme připraveným dresinkem a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.