Pečená žabí stehýnka

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná stehýnka namočíme v mléce a obalíme v mouce.
  • 2
    Připravená stehýnka orestujeme na pánvi na másle dozlatova (asi 5 minut), vyjmeme je a přendáme na talíř.
  • 3
    Na zbylé máslo na pánvi dáme nasekaný česnek, nasekané bylinky a krátce podusíme. Šťávu prolisujeme a nalijeme na stehýnka. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou, pokapanou octem a olejem.
  • 4
    Podáváme posolené s kolečky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.