Pečená zelenina s kozím sýrem

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
27 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme, důkladně omyjeme a pokrájíme na libovolné tvary. Např. cuketu a lilek na plátky, papriku na kostičky a čekanku na čtvrtiny.
  • 2
    Zeleninu proložíme plátky česneku, ochutíme solí a pepřem. V pánvi rozpálíme olej a zeleninovou směs opečeme.
  • 3
    Rozdělíme na talíře a poklademe malými kostičkami kozího sýru. Dozdobíme snítkou tymiánu, zakápneme olivovým olejem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.