Pečené brambory s jelitem a hruškami

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
29 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
11 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Jarní cibulku oloupeme a nakrájíme na proužky. Slaninu nakrájíme také na tenké proužky. Rozmarýn omyjeme a osušíme. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce másla a slaninu osmahneme dokřupava. Brambory, cibuli a rozmarýn pečeme na slanině 20 minut, osolíme a opepříme. Vyjmeme z pánve a udržujeme v teple.
  • 2
    Jelito nakrájíme na kolečka. Hrušky omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Rozpálíme zbytek másla a jelita s hruškami na něm krátce opečeme. Servírujeme s pečenými bramborami a slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.