Pečené brambory s mletým masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
36 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky, rozložíme je na plech na rozehřátý olej, zastříkneme vodou, přidáme šalvěj a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka. Během pečení brambory obracíme a po dopečení je osolíme.
  • 2
    Pečené maso umeleme a promícháme s paprikou a na kostičky nakrájenými okurkami. Vmícháme do brambor, posypeme nastrouhaným sýrem a krátce zapečeme. Pokrm posypeme nasekanou pažitkou.
  • 3
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.