Pečené bylinkové brambůrky
0 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6kusůBrambory
- 1lžíceOlej stolní
- 1špetkaRozmarýn čerstvý
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
12 g
Vápník
146 mg
Postup přípravy
- 1Malé brambory, nejlépe zámecké, omyjeme a ve slupce
- 2vaříme 10 minut. Osušíme, rozložíme na plech s pečícím papírem a každou zmáčkneme aby pukla.
- 3Zakapeme olejem, posypeme solí a čerstvě mletým pepřem.
- 4Dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme 20 minut.
- 5Ozdobíme rozmarýnem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.