Pečené jehněčí kotlety s lesními plody ve vodce

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
54 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200C.
  • 2
    Mezitím maso potřeme olejem, rozdrceným česnekem, nasekaným rozmarýnem a medem, ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Rozpálíme nepřilnavou pánev a maso zprudka ze všech stran orestujeme. Dáme na plech a pečeme asi 25minut. Poté zakryjeme alobalem a necháme 5min odpočívat.
  • 4
    Maliny rozmixujeme, zahřejeme v kastrůlku a přilijeme vodku.
  • 5
    Hráškové lusky spaříme na cedníku vroucí vodou a ihned zchladíme. Takto zůstane hrášek zelený.
  • 6
    Hotové maso rozdělíme na talíře, podáváme s trochou malinové omáčky a dozdobené hráškem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.