Pečené kotlety ze selete
60 min.
Ingredience
- 5lžicOlej olivový
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůČočka zelená Puy
- 70gramůKlobása Chorizo
- 70gramůFazole Fava
- 3kusyCibule - nať
- 2stroužkyČesnek
- 500gramůVepřové kotlety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
27 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kotlety ze selete i s kostí osolíme, okořeníme pepřem a snítkou rozmarýnu a na 3 lžících oleje opečeme. Poté kotlety i s výpekem, do něhož jsme vmíchali drcený česnek, vložíme do pekáčku a v předehřáté troubě ještě asi 1/4 hodiny pečeme.
- 2V mezičase uvaříme čočku, po uvaření scedíme, necháme okapat. Mražené fazole fava povaříme, scedíme a necháme okapat. Čočku s fazolemi přidáme do rendlíku k salámu chorizo, který jsme drobně pokrájeli a osmažili na 1 lžíci oleje, a orestujeme. Poté vmícháme šťávu z kotlet, promícháme, osolíme, opepříme.
- 3Kotlety servírujeme se směsí čočky a fazolí, zdobíme naťovou cibulí, kterou jsme drobně nakrájeli a osmažili na 1 lžíci oleje.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.